top of page
Snemanje Resorta 2024  1/5

Ponovno sem sodeloval z podjetjem Oi-concept, proizvajalcem luksuznih mobilnih hišk, pri snemanju resorta Vita v Dragah na Hrvaškem. Moja naloga je bila z dronom in ročno kamero ujeti edinstvenost in sproščujoče vzdušje resorta. V postprodukciji sem z Adobe After Effects dodal animacijo logotipa in ustvaril promocijski video za LinkedIn ter nekaj kratkih videoposnetkov za TikTok, Instagram in Facebook.

Vita Resort
Drage, Hrvaška

Za podjetje Oi-concept sem imel privilegij fotografirati Vita resort v Dragah, Hrvaška. Glavna naloga je bila zajeti 11 novih luksuznih mobilnih hišk, ki so bile nedavno postavljene.

Fotografiranje je potekalo v zadnjih tednih aktivne sezone za počitnice ob morju, kar je zahtevalo hitro izvedbo, vendar brez kompromisov glede kakovosti. Poskrbel sem, da sem ujel vsak detajl in vzdušje luksuznega resorta, obenem pa ohranil jasen in čudovit pogled na morje iz vsake mobilne hiške.

Kot dodatno presenečenje sem vključil nekaj posnetkov z dronom, kar je dodalo dodatne razsežnost in perspektivo celotnemu projektu. Na podjetju so bili navdušeni nad dodatnim pridihom, ki ga je prinesel zračni posnetek.

Vse posnetke sem skrbno obdelal v programu Photoshop, zagotavljajoč, da so končne fotografije popolnoma usklajene z visokimi standardi podjetja Oi-concept

Priprava foto objav za socialna omrežja in tiskovne namene
Snemanje in fotografiranje nove lokacije z brez pilotnim zrakoplovom ( Dron )
0973.jpg
Grafično oblikovanje mape resorta Vita

Mapa resorta Vita, oblikovana za podjetje Oi-concept z uporabo Adobe Illustratorja in Photoshopa, je rezultat skrbnega oblikovanja, namenjenega lažji orientaciji gostov.

IMG_20240203_120731.jpg
Video proizvodnje

Za podjetje Oi-Concept sem ustvaril promocijski video, ki prinaša edinstven vpogled v proces izdelave njihovih mobilnih hišk. S skrbnim načrtovanjem, snemanjem in montažo sem zajel vsak korak proizvodnje, pri čemer sem poudaril kakovost, natančnost ter inovativnost, ki so značilne za njihove hiške.

Video je postal pravo orodje za predstavitev podjetja, saj je bil večkrat predvajan na javni televiziji, deljen na socialnih omrežjih ter uporabljen kot ključni element predstavitev podjetja na različnih konvencijah..

S veseljem sem sodeloval pri ustvarjanju tega videa, ki ostaja nepogrešljiv del marketinške strategije podjetja.

 

Izdelava videa v DaVinci Resolve:

Video sem obdelal in sestavil v programu za urejanje videov, DaVinci Resolve. Ta platforma omogoča napredno urejanje barv, optimizacijo kontrasta in dodajanje vizualnih učinkov za doseganje vrhunske kakovosti.
 

Dodajanje glasbene podlage:

S skrbno izbrano glasbeno podlago sem obogatil vizualno dojemanje in vzdušje promocijskega videa, ustvarjenega za Oi-concept. Glasba dodaja emocionalno globino in podkrepi estetiko vsake posamezne scene.
 

Animacija logota v programu After Effects:

Za dodaten unikaten pečat videu sem uporabil program After Effects, kjer sem ustvaril animacijo logota. Ta poseben element je dodatno poudaril prepoznavnost in identiteto podjetja Oi-concept v promocijskem videu.
 

Visoka ločljivost in prilagoditev za socialna omrežja:

Video sem izvozil v visoki ločljivosti, kar zagotavlja izjemno kakovost pri predvajanju. Prav tako sem prilagodil video za optimalno izpostavljanje na različnih socialnih omrežjih, kar vključuje prilagojene različice za ustrezne formate in zahteve platform.

Fotografiranje proizvodnje

Spremljal sem njihovo predano ekipo v delovnem okolju, ujel sem utrip ustvarjalnosti in natančnosti v vsakem koraku proizvodnje. Fotografije, ki sem jih zajel, so več kot le posnetki - so vizualna izkušnja, ki pričara vrhunsko obrtniško znanje in kakovost, ki jo podjetje Oi-Concept ponuja.

Vsako fotografijo sem skrbno obdelal v programu Photoshop, da sem zagotovil, da vsak detajl izstopa in da se zrcali visok standard podjetja. Vsaka slika pripoveduje svojo zgodbo in poudarja estetiko in inovacijo, ki ju Oi-Concept vnaša v svet luksuznih mobilnih hišk. S ponosom predstavljam te fotografije kot neprecenljiv vir, ki bo okrepil marketinške napore podjetja in očaral občinstvo s kakovostjo, ki jo zagotavlja Oi-Concept.