top of page
Avtovleka Cafuta

Za Avtovleka Cafuta sem naredil spletno stran in vključil tudi nekaj posebnih izboljšav. Na spletni strani sem dodal gumb, ki omogoča strankam, da s samo enim klikom na telefonu vnesejo telefonsko številko. Ta funkcionalnost omogoča hitrejši in lažji dostop do kontaktiranja Avtovleke Cafuta, kar pripomore k še boljši uporabniški izkušnji.

Poleg tega sem se posvetil optimizaciji strani za iskalnike (SEO), kar zagotavlja, da je spletna stran bolje vidna in dosegljiva na spletnih iskalnikih, kar bo povečalo prepoznavnost podjetja med potencialnimi strankami.

Avto vleka Cafuta.jpg

Pri fotografijah nisem skoparil s trudom. Vsako fotografijo sem temeljito obdelal v programu Photoshop, da sem dosegel optimalno kakovost in estetski videz. Poleg tega sem slike prilagodil tudi za objavljanje na socialnih omrežjih, kar bo omogočilo podjetju Avtovleka Cafuta učinkovito in privlačno predstavitev na različnih platformah.

V svoji skrbi za celovito predstavitev Avtovleke Cafuta sem ustvaril tudi vizitko v programu Adobe Illustrator. Vizitka je skrbno oblikovana in prilagojena, da učinkovito komunicira identiteto podjetja ter posreduje ključne kontaktne informacije. Z njo želim poudariti profesionalnost in zanesljivost Avtovleke Cafuta že na prvi pogled.

BC-rd-Spredaj.jpg
BC-rd-Zadaj.jpg
bottom of page